{ "title": "Açma Çeşitleri", "image": "https://www.cesitleri.gen.tr/images/Acma-Cesitleri-27528.jpg", "date": "21.01.2024 13:40:12", "author": "Emrah Bulut", "article": [ { "article": "Açma Çeşitleri, Açma sabah kahvaltılarında, ara öğünlerde ve ayak üstü atıştırmalık olarak tercih edilen hamur işi yiyecektir. Farklı çeşitleri olan açmanın sabah kahvaltısında zeytinlisi, patateslisi ve sade olanı en fazla rağbet görenlerdendir. Bu lezzeti pastanelerde alacağınız gibi evinizde de kolaylıkla yapabilirsiniz. Fazla malzeme gerektirmeyen, ekonomik bir yiyecek türüdür. Evinizde hazırladığınız açmanın üzerini çörekle lezzetlendirip, yumuşacık bir açma oluşturarak ailenize, arkadaşlarınıza özel günlerde, kahvaltılarda çay eşliğinde ikram yapabilirsiniz.