Meze çeşitleri gerçekten çok zengin ve her birinin kendine özgü bir lezzeti var. Özellikle haydari, acılı ezme ve humus gibi mezeler, sofraların vazgeçilmezi haline gelmiş. Acılı ezmeyi et yemeklerinin yanında tercih etmek harika bir fikir! Peki, bu mezelerin hazırlanışı ile ilgili en çok zorlandığınız nokta ne oluyor? Mesela, patlıcan salatasını yaparken patlıcanları közlemek için en çok hangi yöntemi kullanıyorsunuz?
Meze çeşitleri gerçekten çok zengin ve her birinin kendine özgü bir lezzeti var. Özellikle haydari, acılı ezme ve humus gibi mezeler, sofraların vazgeçilmezi haline gelmiş. Acılı ezmeyi et yemeklerinin yanında tercih etmek harika bir fikir! Peki, bu mezelerin hazırlanışı ile ilgili en çok zorlandığınız nokta ne oluyor? Mesela, patlıcan salatasını yaparken patlıcanları közlemek için en çok hangi yöntemi kullanıyorsunuz?
Cevap yaz