Bu içerikte bahsedilen yenilebilir yağ çeşitlerinin sağlık üzerine etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle zeytinyağı ve avokado yağının kalp sağlığına olan katkıları beni çok etkiledi. Sizce bu tür sağlıklı yağların günlük beslenmemizde nasıl bir yeri olmalı? Ayrıca, hindistancevizi yağının dengeli tüketimi konusundaki uyarılar dikkatinizi çekti mi? Keten tohumu yağı gibi bitkisel kaynakların omega-3 sağlaması da oldukça ilginç, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Bu içerikte bahsedilen yenilebilir yağ çeşitlerinin sağlık üzerine etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle zeytinyağı ve avokado yağının kalp sağlığına olan katkıları beni çok etkiledi. Sizce bu tür sağlıklı yağların günlük beslenmemizde nasıl bir yeri olmalı? Ayrıca, hindistancevizi yağının dengeli tüketimi konusundaki uyarılar dikkatinizi çekti mi? Keten tohumu yağı gibi bitkisel kaynakların omega-3 sağlaması da oldukça ilginç, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz