Kızartmalık balık çeşitleri arasında levrek ve hamsi gibi seçeneklerin olduğunu öğrenmek oldukça ilginç. Peki, levrek kızartırken balığın taze olmasının yanı sıra marine etme süreci de ne kadar önem taşıyor? Hamsi gibi daha küçük balıklar için de benzer bir marine süreci uygulanabilir mi yoksa farklı bir yöntem mi tercih edilmeli? Özellikle kızartma sırasında kullanılan yağın kalitesi, lezzeti nasıl etkiliyor?
Kızartmalık balık çeşitleri arasında levrek ve hamsi gibi seçeneklerin olduğunu öğrenmek oldukça ilginç. Peki, levrek kızartırken balığın taze olmasının yanı sıra marine etme süreci de ne kadar önem taşıyor? Hamsi gibi daha küçük balıklar için de benzer bir marine süreci uygulanabilir mi yoksa farklı bir yöntem mi tercih edilmeli? Özellikle kızartma sırasında kullanılan yağın kalitesi, lezzeti nasıl etkiliyor?
Cevap yaz