Mezeler hakkında çok şey duydum ama haydariyi özellikle nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Yoğurt, sarımsak ve nane ile yapılan bu mezenin yanında genellikle hangi ekmek türü tercih ediliyor? Ayrıca, zeytinyağlı enginarın tarifini de merak ediyorum, bu hafif meze ile birlikte hangi içeceklerin iyi gittiğini düşünüyorsunuz? Mezelerin sunumu konusunda da, tabak veya tepsi tercih ederken görselliğin ne kadar önemli olduğunu düşündüğünüzü merak ediyorum.
Mezeler hakkında çok şey duydum ama haydariyi özellikle nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Yoğurt, sarımsak ve nane ile yapılan bu mezenin yanında genellikle hangi ekmek türü tercih ediliyor? Ayrıca, zeytinyağlı enginarın tarifini de merak ediyorum, bu hafif meze ile birlikte hangi içeceklerin iyi gittiğini düşünüyorsunuz? Mezelerin sunumu konusunda da, tabak veya tepsi tercih ederken görselliğin ne kadar önemli olduğunu düşündüğünüzü merak ediyorum.
Cevap yaz